MX World

03/03/2012 00:30 - geplaatst door Marcel Dirks

Voor Motorcross is het erg belangrijk dat uitgerust bent met de juiste materialen en veiligheid. Naast de verplichte veiligheid uitrusting  zijn er nog veel andere producten die veiligheid en gezondheid waarborgen. Wij van 24MX proberen deze veiligheid uitrusting zo betaalbaar mogelijk te maken en daarom hebben we nu de nekbeschermers van Leatt brace in de aanbieding.

Thor voor meer info.

De Leatt Brace is de absoluut beste nekbeschermer die verkrijgbaar is voor de motorsport en vermindert het risico op schades zodat verzekerd bent van een veilige wedstrijd.  De Leatt Brace is getest door verschillende motor tijdschriften en fabriek teams met positief resultaat!

Op dit moment hebben we verschillende Leatt Braces in de aanbieding inclusief een van de top modellen van Leatt Brace namelijk de GPX Sport! De GPX Sport is uit een vorm gespoten nekbeschermer gemaakt van nylon en koolfiber en ontwikkelt in samenwerking met medische specialisten en rijders in de motorsport.  Deze Leatt Brace kost normaal €570 en in deze actie om een bijdrage te leveren aan de veiligheid in de motorsport bieden we u deze Leatt Brace aan voor €299!

Bij 24MX heeft u al een Leatt Brace vanaf €199 en bij kunt u bestellen met een Factuur waarbij u 2 weken de tijd heeft om te betalen na ontvangst van de bestelling!

Wees er snel bij want de voorraad is beperkt!