MX World

22/02/2012 19:01 - geplaatst door Marcel Dirks

Gisteren kwam na een kort stukje in de Motorgazet de geruchtenmolen op twitter, facebook en fora's opgang. Hans De Neef de voorzitter van de VMCF zou er de brui aangegeven hebben en de VMCF zou dood en begraven zijn!

Ik wou er het fijnen wel eens van weten en belde naar de enige man die het kon weten! Hans de Neef! Klik op thor en lees wat Hans ons te vertellen had!

We belden Hans De Neef op en Hans vertelde ons dat het voor hem onmogelijk is om de combinatie "VMCF & z'n professioneel leven" te blijven maken. Nu zeker wanneer dat alle vergunningen voor het grote project "Dok Noord" rond zijn. Maar voegde hij er meteen aan toe; "dat wil niet zeggen dat ik volledig uit het motorcross stap. Ik zet nu gewoon een stapje terug omdat ik niet meer de tijd heb die de VMCF van me vergt."

Hans zei: "Mijn terugtreden heeft enkel met een gebrek aan tijd te maken. Ik heb nog steeds een goed gevoel bij zowel de VMCF als de UMC en ook over de nieuwe samenwerking met de VMBB. Maar om dit alles nu prachtig door te zetten moeten we nu nieuwe gemotiveerde mensen hebben. Mensen die de VMCF-crew kunnen verrijken met frisse ideeën en die kunnen helpen bij organiseren van wedstrijden."

Hans wist ons ook nog te vertellen dat hij vrijdag een bijeenkomst heeft met de mensen van de UMC & VMCF en dat hij daarnaast ook de VMCF en crew zal blijven ondersteunen.