MX World

15/02/2012 18:56 - geplaatst door Marcel Dirks

Net voor het nieuwe Europese motorcross seizoen organiseerde Christophe Pourcel samen met zijn "CP377 Monster Energy Kawasaki Pro Circuit" teamĀ  een charity day. De dag voor het goede doel ging onder een prachtig winter zonnetje door op het parcours in Chateauneuf-Les-Martigues en de opbrengst ging integraal naar zieke kinderen in Marseille. Klik op Thor voor een korte samenvatting en een video van onze collega's van motoverte.com

Het evenement bestond eruit dat deelnemers samen met CriCri konden rijden. Daarnaast werd er ook een grote tombola georganiseerd en konden mensen die op voorhand hadden geregistreerd de nieuwe Kawasaki KX 250F & Kawasaki KX 450F testen.

De nog steeds maar 23 jarige fransman, en titelpretendent voor 2012, klom net na de middag op de grote Monster Energy jeep en vertelde verhalen over zichzelf als piloot maar kwam ook terug op z'n zware tijd die hij beleefde na z'n verlamming.

Christophe Pourcel bewees afgelopen weekend nogmaals dat de portretten die meermaals van hem worden geschilderd niet meer met de waarheid stroken. De "ik ben goed, kijk naar mij want ik ben geweldig" puberale jongen is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een grote maar schuchtere meneer, op en naast het parcours. Dat mocht ik zelf persoonlijk vast stellen in Orp-Le-Grand toen ik een korte maar aangename kennismaking had door men veiling voor Red de Motorcross. (Het filmpje werkt niet in de SD280p modus!)
<h2>ITW pourcel</h2> <p></p>