MX World

23/01/2012 10:32 - geplaatst door Marcel Dirks

Via Hannah Morais de vrouw van Ryan worden we op regelmatige basis op de hoogte gehouden van de verder ontwikkeling aangaande haar man. Wie de beelden heeft gezien kon gelijk zeggen dat het er niet goed uitzag. Nu we de update binnen hebben is het nog duidelijker geworden dat Ryan een speciale engelbewaarder heeft... Thor it voor meer info


Ze hebben Ryan zijn mond tijdelijk dicht gemaakt doordat hij met een gebroken kaak zit. De komende 8 weken is er voor hem dan ook enkel vloeibaar voedsel voorzien.

Zijn C-1, C-2, C-6, C-7 & T-1 zijn allemaal gebroken. Neurochirurgen zeggen dan weer dat het ruggenmerg in prima staat is en dat er daar geen extra complicaties zijn. De genezing moet in een 6 tal weken gebeuren door middel van een C-Collar.

Verder heeft de Star Valli Yamaha rijder enkele gebroken ribben en klein gaatje in een long.

Enkele woorden van Hannah zelf : Thank you, thank you all for the prayers and prayer chains Ryan is on! God is truly amaizing! Feeling so blessed the lord sparred Ryans life as well as is to move everything

Via deze weg hopen we op een spoedig en algeheel herstel voor Ryan maar ook Trey Canard. Verder update's blijven we opvolgen en zo nodig posten we die op de site.