MX World

04/01/2012 12:04 - geplaatst door Marcel Dirks

De meervoudig wereldkampioene motorcross komt met een flinke verrassing meteen na nieuwjaar. Steffi heeft geen zin meer om samen met het minder aantrekkelijke MX3-kampioenschap aan te treden. Het geeft haar te weinig voldoening en daarom gooit ze het roer om in 2012. 

Thor it voor meer hierover

Naast enkele WK-wedstrijden, diegene die samenvallen met de MX1-MX2 Grand Prix' zal de Duitse KTM-rijdster  met MX1-MX2, Valkenswaard, Matterley Basin en Teutschenthal) zal Steffi Laier het seizoen aanvullen met het Nederlands kampioenschap en het ADAC Masters kampioenschap in Duitsland. Daarnaast komt ze ook nog in actie in het nieuwe (voor dames) IMBA-kampioenschap waar ze op zoek zal gaan voor de Europese titel. 
Het hoogtepunt wordt echter de X-Games, ze zal er alles aan doen om hier te schitteren. 

Reactie: "Ik ben erg blij dat ik deze beslissing gemaakt heb, ik kan weer lachend naar dit seizoen uitkijken!
Er is nog geen beslissing genomen voor welk team ik aan de slag zal geen. Ik rijdt niet meer voor het KTM Red Bull Factory Team omdat ik totaal iets anders wil doen. Ik ben wel erg blij dat ik Red Bull me blijft steunen in 2012.
Ook een grote dank gaat uit naar KTM Racing, zij waren een echte familie voor mij en blijven me steunen in de toekomst...
Ik rijdt al meer dan 15 jaar voor het oranje merk en voel me er heel goed, ze stonden dan ook altijd voor me klaar om te helpen om mijn dromen te laten uitkomen.

Take care en ik zie jullie wel op het circuit!!"  Steffi Laier

Foto's: Willy Van Thillo