MX World

07/10/2011 11:58 - geplaatst door Marcel Dirks

Voor de mensen die aan het Motocross gedeelte willen deelnemen zijn er 6 verschillende klassen uitgewerkt 50cc, 65cc, 85cc, MX2, de Open klasse en de Twinshock die steeds mooie plaatsjes opleveren! Bij de cross mogen er alleen KTM en Husaberg motoren deel nemen. Thor it voor meer info.


Dit jaar heeft het MX – Dreamteam niemand minder dan Patrick Roos weten te strikken om als “gastrijder “ uit te komen in de Open klasse voor deze KTM dag editie 2011!
Roos die na een zware enkelblessure zijn jaar in rook zag opgaan, wil zich op deze dag laten zien, en tonen dat hij zeker nog niet is afgeschreven voor volgend jaar. Patrick Roos was erg opgetogen toen Gerrit Peeters van het MX Dreamteam hem contacteerde om het team te vervoegen voor deze KTM.dag. Naast Patrick Roos zal ook Jeffrey Dewulf aan de start staan voor het team. Voor alle Motorcross klassen gelden de regels vol is vol ! Voor de off-road mannen gelden volgende regels ieder KTM rijder mag vrienden uitnodigen ongeacht het merk. De inschrijving hiervoor vinden plaats in de grote tent en dit reeds vanaf 7.30 uur. Om de inschrijving vlot te laten verlopen, kun je best het inschrijvingsformulier downloaden op de site. Dit kan je thuis alvast invullen en op dag zelf bij inschrijving inleveren in de grote tent. Gepast geld meebrengen maakt dat alles nog vlotter zal verlopen. De Off-roadrit zelf start om 09.00 uur en is ongeveer 35 km lang en trekt zich door een zeer gevarieerd landschap. Opgelet in het rennerspark is een Milieumat verplicht! Verder op deze dag wordt er voor het eerst in Nederland een extreme Endurocross gehouden hiervoor is er een speciaal extreme parcours aangelegd met spectaculaire hindernissen, aan de start verschijnen zowel nationale als Internationale enduro toppers zoals Hans Vogels, David Knight en vele andere.
www.ktm-dag.nl