MX World

06/10/2011 17:36 - geplaatst door Marcel Dirks

Twenty heeft nu een nieuwe bandenklem ontwikkeld wat lichter en sterker is en een betere grip heeft dan de traditionele bandenklemmen. Deze bandenklem is ontwikkeld voor het gewicht en de functionaliteit. Het supersterke nylon-composiet is erg licht, en tevens onverwoestbaar. De grip van de Twenty Lite bandenklem overtreft alle andere bandenklemmen wat er op de markt te krijgen zijn. 

Thor it voor meer info

De twenty Lite weegt ongeveer de helft van alle andere bandenklemmen, wat het on geveerde gewicht aanzienlijk verminderd. Hoe minder on geveerd gewicht hoe beter uw vering werkt. Een lichtere bandenklem zorgt er tevens voor dat er minder onbalans in uw wiel zit, wat weer minder vibratie geeft. Tijdens grote sprongen is een motor met goed gebalanceerde wielen meer stabiel. 

De moderne sterke motoren hebben een goede en sterke bandenklem nodig wat ervoor zorgt dat de band niet over de velg loopt, zelfs niet onder extreme omstandigheden. De Twenty lite bandenklem voorziet in de behoefte. . Alle Twenty Lite bandenklemmen worden geleverd met lange wielbouten en een speciaal ontwikkelde moer, natuurlijk gemaakt van aluminium zodat er geen extra gewicht bij komt. De lange moer beschermt de schroefdraad en zorgt ervoor dat het verwisselen van een band niet onnodig moeilijk gemaakt wordt. Voor meer informatie kijk hier: www.24mx.be