MX World

22/09/2011 19:12 - geplaatst door Marcel Dirks

24MX vindt hun facebook vrienden belangrijk, daarom zijn er geregeld leuke prijzen te winnen via facebook. Nu heeft 24MX een nieuwe actie waar dat een Dragon crossbril gewonnen kan worden. Het enige wat u hoeft te doen is naar www.facebook.com/24mx.nl of www.facebook.com/24mx.be te surfen en hun leuk te vinden, daarna klikt u op de “vind ik leuk” knop bij de foto van de Dragon crossbril, en u doet automatisch mee bij de verloting van de bril. Deze actie loopt tot en met zondag 16 october. 

Lees verder bij Thor hoe je die crossbril kan winnen

Deze crossbril van Dragon is voorzien van een 4-laags schuim voor het beste comfort, een antislip elastische band zodat de bril blijft zitten waar dat u het wilt, en een lens die 100% UV bescherming geeft zodat u een prettig zicht heeft. 

De lens heeft een “anti fog treatment” zodat deze niet beslaat. Dit is standaard op alle Dragon crossbrillen. Tevens heeft de lens een anti-kras behandeling en is deze voorzien van het tear-off systeem zodat u goed zicht heeft tot aan het einde van de wedstrijd. 

Het frame van de crossbril blijft flexibel onder alle omstandigheden terwijl de micro fleece laag voor het uiterste comfort zorgt, en vocht afstotend werkt. 

www.facebook.com/24mx.nl 

www.facebook.com/24mx.be