MX World

16/05/2018 10:33 - geplaatst door Stingray

UPDATE - We waren dus toch niet zo volledig als we dachten. Hier de wedstrijden die we vergeten waren: 20 Mei - EMX65 en EMX 85 Championships SW - Brou (France) 20 Mei - EMX65 en EMX 85 Championships NW - Vantaa (Finland) Voor de hardcore fans is Teutschenthal een verplicht nummer. Maar de kalender biedt dit verlengde weekeinde zoveel mogelijkheden dat het moeilijk zal zijn om een keuze te maken. Mischien help onze selectie hier een beetje bij.  Voor de Nederlanders: kijk ook eens naar de MX Airtime in Beckum, Overijssel. Een eind rijden, maar toch eens iets anders. 

WOENSDAG 16 MEI 2018 KNMV: - DALFSEN – club - HOLTEN - club ZATERDAG 19 MEI 2018 AMA: - HANGTOWN – eerste wedstrijd Lucas Oil kampioenschap. FIM: - TEUTSCHENTHAL – Achtste wedstrijd WK Motorcross, nevenwedstrijden EMX125 en Dames JMS: - LOMMEL KNMV: - HEELWEG – club - LOCHEM – club - RILLAND – club - RUURLO club MON: - LOMMEL – België-Nederland voor zijspannen. VJMO: - WONTERGEM ZONDAG 20 MEI 2018 AMPL: - WINVILLE FIM: - TEUTSCHENTHAL – Achtste wedstrijd WK Motorcross, nevenwedstrijden EMX125 en Dames FPCNA: - MON-ST. GUIBERT IMBA: - BAGUER (F) – IMBA EK MX2 KNMV: - VARSSEVELD – ONK Sidecars & Quad Masters - BIEST-HOUTAKKER - club - LELYSTAD – club - VEENDAM - club MCLB: - WONTERGEM MON: - SON VLM: - LOMMEL – Pinkstertrofee, België-Nederland voor zijspannen VMCF: - MORESNET VARIA: - BECKUM (Overijssel) – MX Airtime. Shootout wedstrijd man tegen man over een SX-baan van 500 meter. MAANDAG 21 MEI 2018 BMB: - AXEL FFM: - CASSEL – AFGELAST – Vandaag 16/5/2018 vernemen we dat de wedstrijd niet vergund werd. Internationale wedstrijd met veel Belgen en top Fransen aan de start. Hier verongelukte vorig jaar Steven Lenoir. Vlak bij de Belgische grens met Poperinge.. FPCNA: - MON-ST. GUIBERT KNMV: - ERMELO – club - BLEISWIJK – club - HELLENDOORN - club - WAARDENBURG – club - WEMELDINGE – club MC LILLE - Vijfde proef MC LILLE MON: - Venlo VLM: - LOMMEL – Pinstertrofee VMCF - MORESNET Zijn we volledig? Of zijn we volledig!