MX World

16/05/2018 18:19 - geplaatst door Stingray

Kevin Strijbos is  stilaan naar een betere vorm aan het groeien. Zij elleboogblessure kost hem nogal wat motortijd, maar 'The New Kid' scoorde toch tien punten in Letland. Nochtans was de zanderige omloop in Kegums harder dan normaal. Anders dan in de training toen het wat losser lag en de verschillen onderling zeer klein waren. Kevin plaatste een 17de tijd en werd 24ste in de kwalificatie. Dat gaf een niet zo beste startplaats en Kevin moest hard bikkelen in beide reeksen. In de eerste ren was de baan behoorlijk snel en passeren bleek moeilijk. Toch raakte Kevin met de 18de plaats in de punten. De zwaardere baan van de tweede reeks paste hem een stuk beter en na een fel bevochten wedstrijd eindigde Kevin als veertiende. Dat was goed voor een 16de plaats algemeen en een zeventiende in de WK-stand. Goed nieuws uit het kap van Valentin Guillod ondertussen. Als alles loopt zoals verwacht zal hij zijn rentree maken in Matterley Basin, begin Juni. Over Kevin een  leuke fotoserie vanuit Kegums.