MX World

17/06/2018 19:37 - geplaatst door Stingray

UPDATE: zonet deel Stefan Everts mee dat het voor Liam allemaal nogal mee valt. Hij zou bij zijn val in de tweede reeks nekel wat kneuzingen hebben opgelopen en start zeker in Bielstein.

Het begon allemaal vrij goed voor onze kleine landgenootjes. Liam Everts won de openingsmanche. Maar hij zou in de tweede reeks vallen en zich aan de elleboog blesseren. Meer is er niet gekend, Stefan zou volgens onze bron meteen afgereisd zijn naar België. Junior Bal werd negentiende. Het werd overigens een onorthodoxe uitslag met Constantin Piller als winnaar voor Radek Vetrovski, Hakon Osterhagen en Camden McLellan (onthou toch die naam zeg ik u)

Douwe Van Mechgelen maakte een prima beurt in de eerste reeks door zes plaatsen te winnen om 15de te worden. "Hij kan top tien rijden als zijn starts nog verbeteren," seinde vader Joris ons in. Nu werd de tweede reeks een zestiende plaats. 

In de rand vernemen we dat ook Enzo Temmerman, de kleinzoon van de naar de USA geëmigreerde Dirk Temmerman van de zomer een aantal Europese wedstrijden zal aan doen. Onder andere de laatste selectie in Markelo op 7 en 8 juli 2018.