MX World

09/10/2018 13:02 - geplaatst door Stingray

Vorig jaar was de zaak zo goed als uitverkocht. De Dutch SX opent het Europese seizoen op 2, 3 en 4 november. Vooraleer naar de kampioenschappen te vertrekken komen de toppers warm draaien in een gezellig, maar professioneel uitgetekende en aangelegde Eurohal.

Toegegeven, voor de Belgen is het een eind rijden. Maar voor de rest zit alles mee: verhard rennerspark, hotel  on-site, ruime parkings, vlakbij afrit autostrade.... toprijders (vorig jaar Bowers, Steinke, de sterke Fransen, e.m.a.....). Je rijdt in de Eurohal voor volle tribunes, Kees en Leon als omroeper, camera's en fotografen overal....... hoe gaaf is dat?

Er zijn nog enkele startplaatsen vrij.  Je kan via DEZE link inschrijven.

Alle informatie over de Dutch Supercross 2018 via DEZE link.