MX World

04/12/2018 11:17 - geplaatst door Stingray

Een motorcross organiseren, het blijft een risico in de wintermaanden. Zo moest de organisatie van de Eindejaarscross in Stekene de handdoek werpen in 2017. Nu liggen de kaarten behoorlijk beter.

De foto's van de staat van het circuit zullen je vast en zeker positief overtuigen.

Om te lezen wat er dit weekeinde te doen is, klik je best op Thor.

Credits: CFS en Kenny Dult FB.


8 & 9 december: SX Schijndel, manege Molenheide. 

Drukke tweedaagse indoor klassieker met op zaterdag wedstrijden van 14.00 uur tot 22.30. Zondag wordt er gereden van 12.00 tot 18.00 uur. Liefst tien klassen komen er aan de start....

8 & 9 december: CCS 4 Ronde des Sables – Hossegor-Cap Breton

Pech voor co-leider Yentel Martens afgelopen week in St. Leger. Hij kwam ten val, maar bevestigde dat hij wel hersteld zal zijn. Milko Potisek is alleen leider voor Jeffrey Dewulf en  Petar Petrov. Yentel zakt terug naar de zesde plaats. Op 27 vinden we pechvogel Daymond Martens, die zondag ook uitviel. Axel Vandesande staat daar vlak achter, ook met een utkvaller op Loon-Plage.

Bij de Juniores staat de nieuwe Diga Junior KTM-rijder Mathéo Miot aan de leiding. Onze landgenoot Matteo Puffet staat vierde.

Bij de Beloften prijkt Junior Bal op kom.

9 december 2018: Eindejaarscross Stekene

Zondag 9 december a.s. staat alweer de Open Eindejaarscross in Stekene-Nieuwdorp op het programma. Het is de traditionele afsluiter van het Belgische motorcross-seizoen, georganiseerd door  Team Verhulst onder auspiciën van MCLB. In tegenstelling tot vorige jaren werd er ditmaal niet gewerkt met online voorinschrijvingen en is het dus koffiedik kijken wie met elkaar de strijd zal aangaan in de verschillende categorieën. Iedereen dient zich zondagmorgen tussen 7.30 en 9 uur ten laatste ter plaatse aan te melden voor de inschrijvingen (met transpondernummer) waarbij iedereen die zich aanbiedt startgelegenheid krijgt in zijn/haar categorie. De inkomprijs bedraagt 13 euro en plaats van afspraak is de wijk Nieuwdorp in Stekene.