MX World

05/12/2018 10:49 - geplaatst door Stingray

Wat precies de achterliggende reden was om enige reserve in te bouwen voor Argentinië weten we niet. Feit is dat de promotor vandaag bevestigt dat de eerste WK-dans wel degelijk wordt ingezet in Argentinië op de gereserveerde datum van 10 maart 2019. Ondanks het feit dat we altijd enig voorbehoud aantekenden voor exotische GP's moeten we heel eerlijk erkennen dat de GP in Neuquén model mag staan. Als we tussen de lijnen door lezen komt deze GP tot stand dankzij de event promotor DaviEli, maar ook dank zij de  het regionale bestuur en het stadsbestuur van Villa La Angostura.

Voor mij persaonlijk is Argentinië erg leuk om ook het TV-seizoen mee te beginnen. Telenet Play sport zal het hele seizoen live uitzenden.

Foto: net zoals in 2018 start het WK in Neuquén. En dat is goed! Credits MXGP.com