MX World

03/01/2019 18:40 - geplaatst door Stingray

Bij het traditionele kerstdiner op de boerderij Monteparadiso Viterbo) presenteerde Team Marchetti KTM het team en de plannen voor het seizoen 2019. Kwasi in een nieuwe bezetting want Antonio Butron en Morgan Lesiarde verdwijnen.

Lees er over onder Thor.

Credits: Marchetti KTM.

Men mikt voor 2019 op het WK in de MX2-klasse met twee nieuwkomers: de Spanjaard Iker Larrañaga en Andrea Zanotti uit San Marino. De KTM SX250F worden nu wedstrijdklaar gemaakt in de raceshop in Viterbo.

Marchetti trekt ook naar de Europese kampioenschappen met blijver Alessandro Facca (Rome - 125 cc) en Valerio Lata (Rome -85cc.). Voor de nationale wedstrijden mocht  de derde Romein, Goffredo Vergari blijven. 

Elio Marchetti, team manager: "Dit Kerst evenement is uitgegroeid tot een traditie voor ons. Het is dan tijd om nieuwe programma's aan te kondigen, onze sponsors te bedanken net als de bedrijven die met ons mee werken/denken.  zo verbindt je mensen en bedrijven in de sport, in onze passie. Zoals altijd doen we dat met de focus op jonge mensen. Ons team staat aan de vooravond van het MX2 Wereldkampioenschap, en de Europese kampioenschappen 125 en 85cc. Ondertussen zijn de rijders al begonnen met het test- en voorbereidingsprogramma met het oog op de eerste seizoensafspraken ".

De start van het seizoen is voor Marchetti KTM voorzien ter gelegenheid van het Open Italiaans kampioenschap. Dat ziet er zo uit: 27 januari (Riola Sardo, OR), 3 februari (Ottobiano, PV) en 10 februari (Mantova). Daarna trekt men naar Villa La Angostura voor de MXGP van Argentinië