MX World

10/02/2019 11:02 - geplaatst door Stingray

Bij de première van de SX250 East Coast kon enkel Austin Forkner stand houden van de mannen die het beste startten. Martin Davalos, Alex Martin en Chase Sexton moesten ondergaan hoe Jordon Smith en Justin Cooper vanaf de vijfde en zevende plaats het zilver en brons veroverden. SX-debutant Thomas Covington was  goed mee als zesde. Maar in het tumult van de eerste ronden floten ze hem langs alle kanten voorbij. Nadien herpakte hij zich in de middenmoot en werd elfde.

In de 450 leek Blake Baggett het te halen n de start van de SX450. Maar Joe Savatgy snoepte hem de leiding af, even later gevoldd door Cooper Webb en Ken Roczen. Eli Tomac en Marvin Musquin waren niet zo goed weg. Terwijl voorin Savatgy aan de kant werd gezet door Webb en Roczen kwam Bagget in de problemen en schoof Musquin door. Cooper Webb werd niet meer verontrust voorin. Hij veroverde zijn derde 'titel'. Met de tweede plaats herovert Roczen de leidersplaats.

Onder Thor uitslagen en volledige finales in bewegende beelden.

Credits: Cooper Webb by Rich Sheperd, KTM.

Uitslag SX250 East

Uitslag SX450

Volledige finale SX450 (er zit wel een minuut recleme voor, gratis bestaat niet, tenzij bij MXWORLD.BE): HIER KLIKKEN.

Volledige finale SX250 East (met recleme, helaas....): HIER KLIKKEN.