MX World

11/02/2019 10:11 - geplaatst door Stingray

Op zondag 24 februari is het weer zover. MCC de Kempen trapt het Motorcross seizoen af met de openingswedstrijd voor Zijspannen en Quads. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op circuit “De Ketelberg” aan de Smaragdweg 70 te Hapert. Voor deze 4e editie zullen diverse wereldtoppers aan het starthek verschijnen.
In 2018 konden we ondanks de slechte weersomstandigheden in de weken voorafgaand, toch een droog circuit aanbieden aan de deelnemers. Dit leverde in alle klassen spectaculaire manches op.
Deze editie werd gewonnen door de wereldkampioen van 2017 Etienne Bax met Kaspars Stupelis aan zijn zijde. Tweede werd met slechts 1 punt verschil 10-voudig wereldkampioen Daniel Willemsen die samen met Robbie Bax aan de start verscheen.
Naast de Inters komen ook dit jaar weer de Nationalen, Classics, jeugd- en Hobbyzijspannen aan de start. Bij de Quads Hebben we de jeugdklasse en de Nationalen/Inters.
De weersverwachtingen voor komende weken zijn hoopvol, we gaan er dan ook vanuit dat we een mooi droog circuit kunnen prepareren.
Er kan nog ingeschreven worden in alle klassen, maar ben er op tijd bij want vol = vol. Voor meer info raadpleeg de website www.mccdekempen.nl