MX World

11/02/2019 10:30 - geplaatst door Stingray

Nog twee weken, en dan is er weer volop cross. Voor dit weekeinde was er vooreerst de afmelding van JMS/VLM Helchteren wegens licentieproblemen. JMS/VLM start een week later samen met de BMB in Lommel. Maar eerst de wedstrijden voor dit weekeinde:

15 & 16 februari: Arenacross Tour - Sheffield, Fly DSA Arena- Finale van de Arenacross. De afgeslankte versie ging naar drie locaties en zes koersdagen. Het is een zuiver Franse aangelegenheid met Cédric Soubeyras en Valentin Teillet die de Lites leiden terwijl Greg Aranda en Charles Lefrançois de 450 domineren.
16 februari: AMA SX - Arlington, AT&T Stadium. Niemand steekt er dit seizoen boven uit tenzij Cooper Webb met zijn drie zege's. Maar het is wel  Ken Roczen die de koord houdt. 
17 februari: Hawkstone Park MX. voorlaatste oefengalop vooraleer naar Neuquén wordt afgereisd. Internationale toppers gegarandeerd. Entry list: HIER KLIKKEN.