MX World

10/03/2019 10:04 - geplaatst door Stingray

Ken Roczen is de dupe geworden van de start in de SX450. Daarin kwam hij ten val en zou niet verder komen dan de achtste plaats. In de stand wordt hij voorbij gefietst door Eli Tomac en Marvin Musquin. Cooper Webb blijft leider. Op Roczen na zaten alle toppers in het wiel van Blake Baggett. Tomac moest  Musquin laten passeren, maar na een studieronde passeerde hij de Fransman. Om vervolgens het duel met Baggett aan te gaan. Dat duel kreeg heel Daytona op de banken. Tot Tomac het welletjes vond. Ondertussen was Webb ook enigszins in zijn ritme gekomen en passeerde hij zowel Musquin als Baggett. Musquin die enkele ronden voor tijd ook Baggett aan de kant zette.

Austin Forkner scoorde zijn vierde treffer en weer voor Chase Sexton en Justin Cooper. Deze drie voeren ook de rangschikking aan. De heroptredende Thomas Covington werd vijftiende, voor de Brit Steven Clarke.

Foto: Justin Cooper, credits Yamaha Racing.

Uitslag en stand SX450

Uitslagen en stand SX250 East.

Volledige finale SX450

Volledige finale SX250