MX World

15/03/2019 16:59 - geplaatst door Stingray

Door de blessure van Romain Febvre was het natuurlijk geen feest bij Yamaha Monster Energy na afloop van Argentinië. Maar uiteindelijk hebbe ze  een  waardig invaller gevonden om minstens drie GP's de fabrieks Yamaha te laten besturen. Dean Ferris komt nog eens over van Down Under. Hij zal in Matterley Basin invallen voor Romain Febvre. Was het niet diezelfde Ferris die voor een paar jaren de publiciteit sloopte in  Matterley?

Febvre werd ondertussen in het UZ van Antwerpen geopereerd aan de enkel. Hij zal minstens zes weken out zijn.

Invaller Dean Ferris is niet de eerste de beste. Hij is titelhouder in Australië, en reeds drie jaar ongeslagen in de titelstrijd. Vorig jaar won hij alle wedstrijden, tien in totaal. Het komt hem natuurlijk goed uit nu onder ons alles stil ligt.