MX World

10/06/2019 08:43 - geplaatst door Stingray

Op zondag 16 juni 2019 wordt de tweede wedstrijd om het open Kempen Kampioenschap 2019 verreden. Na de openingswedstrijd die verreden werd in Reusel, is het ditmaal te doen in Eersel bij MCC de Kempen. Er kan weer in 17 verschillende klassen gestreden worden om het dagklassement, tevens ook meetellend voor het algemeen klassement. Alle rijders, jong en oud met een basis-, training- of startlicentie kunnen deelnemen. Een daglicentie kan enkel aangevraagd worden op vertoon van een (buitenlandse) licentie.

Graag zien we je op zondag 16 Juni aan de start in Eersel bij MCC de Kempen. Als je nog niet eerder hebt deelgenomen aan de eerste wedstrijd dit jaar dan vragen we om je vooraf aan te melden via de website van MCC de Kempen.

Inschrijven op de dag zelf is van 07:30 tot 08:45 uur waarna de trainingen beginnen. De start van de wedstrijden is om 11.30 uur. Voor meer informatie en het reglement ga je naar www.mccdekempen.nl

Let op: Ook bij MCC de Kempen gelden strikte geluidsnormen. Zorg vooraf dat je geluid in orde is.