MX World

12/06/2019 09:22 - geplaatst door Stingray

De laatste GP heeft heel wat losgeweekt. Vooral de omloop ligt hierbij onder vuur. Er zijn nogal wat rijders die hun wonden moeten likken en die we wellicht iet meer aan de start zullen zien dit jaar.

Desalle, Brobryshev, Lupino….. vooral de MXGP-reeks is zwaar gedecimeerd. 

Nogmaals: ik denk niet zozeer dat het een slechte baan is, maar een slechte preparatie en voor een stuk ook veel te snel. Wanneer gaan de circuitbouwers beseffen dat we niet meer wakker liggen van gigantische sprongen. Zondag kon iedereen vast stellen, dat de verschillen het kleinste waren op het traagste gedeelte van het circuit, de Z-bocht halfweg.

Soit, start hier desnoods maar een discussie over, maar onder Thor een laatste fotografische terugblik van o.a. Bavo, Archer, De Acevedo, Mediacross, CDS, de merken en de FB-paginas. Sorry als we iemand missen.

PS: de KTM-fotos kregen we niet gedownload.