MX World

09/07/2019 07:32 - geplaatst door Stingray

De ambities voor Antonio Cairoli waren haarscherp afgelijnd voor de start van het seizoen: de tien wereldtitels van Stefan Everts evenaren. Maar na de afgelopen week ziet het er uit dat dit ambitieuze plan voor minstens een jaar de koelkast in moet. 

Een tijdje geleden kwam Cairoli ten val en had last van zijn schouder. Die bleef opgezwollen en hij liet een nieuwe scan maken. Daaruit bleek dat twee spieren in die schouder (voor de die-hards subscapularis en supraspinatus) geraakt waren. De dokters adviseerden een operatie welke dan op zaterdag werd gepland en uitgevoerd door Dr. Tom Claes (voor de die-hards de zoon van Dr. Toon). Ondertussen heeft toni het ziekenhis verlaten en is volldoende hersteld om al een ijsje te gaan eten.  Voor een volledig herstel wordt een periode van drie tot vier maanden voorzien. 

"Guarite bene Toni!"

De genezing van Herlings verloopt dan volgens het KTM-bericht naar wens. Een gokje? Tsjechië!