MX World

09/07/2019 19:31 - geplaatst door Stingray

Persberichtje van Fim Europe over de Europese kalender van 2020. Maar die is gelinkt aan die van het WK motorcross. Daar zijn toch een paar opvallende zaken bij.

Zo opent het WK op 23 februari 2020, maar niet in Argentinië. die wedstrijd is op 8 maart 2020. Nederland staat op zijn vaste plaats maar de locatie is nog niet gekend. En dan het middenstuk: twee maal Indonesië gevolgd door China. Da's drie weken onderweg in Azië. De problemen in Zwitserland lijken achter de rug voor Frauenfeld-Gachnang. En de laatste nieuwkomer is Finland met Iitti (hier week de tekst van de FIM behoorlijk af van wat wij vonden. Het zou gaan om de Kymi Ring, een multi motorsportcomplex . Deze baan ligt zo'n 130 km ten noordoosten van Helsinki luchthaven. Opvallend: geen Matterley Basin…...

Hete soep, maar ze wordt nooit zo gegeten toch.