MX World

09/10/2019 09:43 - geplaatst door Stingray

Op de sociale media lopen tegenwoordig weer  -tig polls over hoe het nu verder moet met de motorcross. Heel veel suurlui die aan de wal staan geven onverkort hun mening. Daar zitten vaaa leuke ideeën bij maar ook heel veel nonsens. Vaak worden bondsbesturen bestempeld als bobo's die pakken poen scheppen.  Helaas, de realiteit is anders. En daar zit nu voor een deel het probleem van de motorcross: het reilen en zeilen naar bestuur en organisaties berust  voor het grote deel op vrijwilligers. Die voor ne pistolet  en/of een bescheiding onkostenvergoeding hun weekeinds en nog meer opofferen. Niet dat ze achter bedankjes hengelen, maar ze doen het toch maar.  Helaas, de vrijwilliger is steeds moeilijker te vinden. Dus als je echt de MX mee vooruit wil helpen, lees dan de oproep onder Thor. Niet alleen voor MCLB/VJMO, maar ook in het algemeen.....

Wens je dat onze sport verder blijft bestaan en wekelijks in goede banen geleid kan worden? Heb je een hart voor onze federaties?
Wenst u mee te werken aan de verdere groei binnen de federaties VJMO-MCLB? Ook u bent welkom want zonder goede medewerkers geen goede werking van een federatie.
Wij zoeken voor volgend seizoen DRINGEND chauffeurs met rijbewijs C (CE) die zich van vrijdagavond of zaterdagmorgen tot zondagavond kunnen inzetten om het rollend materiaal ter plaatse te brengen en te onderhouden.
Wij hebben nood aan medewerkers voor verschillende functies om het geheel in goede banen te leiden. Zegt dit je iets? Iemand met een vlot schrijvende pen? Iemand die graag buitendienst voor zijn rekening neemt? Graag achter de schermen meewerkt?
Contacteer het secretariaat op: mclb.secretariaat@telenet.be of vjmo.secretariaat@skynet.be of telefonisch op 055/301464 of kom lang op de jurywagen en vraag naar Willy en/of Ronny.