MX World

20/10/2019 18:16 - geplaatst door Stingray

Traditioneel werd vandaag op de rede van Vlissingen gecrosst. Onze landgenoot Marnicq Lagrou werd derde in de 125 cc-reeks. De wedstrijd werd g ewonnen door Kjeld Stuurman, voor Jens Walvoort die gisteren nog aan de overkant van het kanaal reed. Nog en landgenoot in de prijzen in de 250 cc, met name Wesley Dieudonné die de koers op zijn naam zette. Lotte vanDrunen, terug op de vertrouwde 85 cc won deze klasse.

Lars van Berkel uit Veghel heeft de Vlissingse Strandcross gewonnen. In de eerste manche van de gecombineerde klasse 250cc/500cc voor licentiehouders reed de Brabantse crosser al naar de zege en ook schreef hij de tweede manche op zijn naam. De winnaar van 2017, Micha Boy de Waal uit Wijk en Aalburg, moest genoegen nemen met de tweede plaats. Roy van Heugten uit Achterveld maakte het podium compleet. Kay Ebben werd derde in die eerste reeks en won zo de 250 cc klasse voor Marc Boot laten en Jaap Janssen.