MX World

28/10/2019 22:07 - geplaatst door Marcel Dirks

Dennis donckers een naam die misschien niet bij iedereen een belletje doet rinkelen maar de eigenaar van KD interieur en Donckers vloer- en tegelwerken heeft wel degelijk een verleden in de motorcross. Zijn vader had een passie voor de motorcross en runde in een ver verleden het team Koopjeshal.
De oranje witte zwarte kleding met ronkende namen zoals Werner dewit, Sven Breugelmans doen waarschijnlijk wel een belletje rinkelen !
Klik op Thor om meer te weten over dit nieuwe team....

In navolging van zijn vader wilde Dennis ook graag iets doen in de motorcross. Met een zeer korte inloop periode werd het KD Donckers Kawasaki MX team genoemd. Met steun van MX topshop werd besloten om met Kawasaki motors aan te treden.

Buiten KD interieur, Donckers vloer- en tegelwerken werden nog enkele sponsors aangetrokken, chapwerken Willems Peter, Diels en zoon , LSP Luyten import.be, denicol, na heel wat wikken en wegen werd besloten om de piloten te voorzien van kleren van WLM, evenals de stickers op de motor.

Het verend gedeelte zal onderhanden genomen worden door Shock Theraphy .

De volgende piloten werden aangetrokken :

Inter MX 1 Arno Van Mieghem (19 j), de traiteur van dagelijks beroep heeft besloten om de overstap naar de inters MX 1 te maken , de eerste testen liepen goed en Arno heeft er duidelijk zin in.

Inter Mx 2 Jordi van Mieghem (22j), de lasser van beroep staat te popelen om terug op de motor te mogen na zijn zware blessure in 2019 zijn motivatie zal voor velen een raadsel zijn maar de Fysieke inspanningen die hij momenteel levert bewijzen dat hij nog steeds er alles aan wil doen om zijn mannetje te staan.

Nationaal MX 2 Gio Van Lommel (17 j), student bijwerkend voor en na zijn schooluren, wordt waarschijnlijk door velen aanzien als een niet zo makkelijke jongen maar waar een wil is is een weg, zijn eerste optredens op de Kawasaki deden zijn ogen fonkelen, zijn doel top 5 maar top 3 zou natuurlijk zeer welkom zijn.  Gio heeft bij het team de nodige rust gevonden en met de nodige fysieke inspanningen komt dit volledig goed.

Juniors MX2 Jaimy Meykens (17j), overkomende van de beloften wil deze jongen van de motorcross school zich bij de junioren op het hoogste schavotje laten uitkomen, verder wil hij nog deelnemen aan een paar BMB en ONK wedstrijden.

Juniors MX2 Jens Van Dooren (22 j), doel top 5 maar deze tuinwerker van beroep wil zich echt nog inzetten voor een podium ook.

Sarah Leyssens (22 j), na een jaar afwezigheid zal deze dame te zien zijn bij de nieuwelingen. Doel: een groot vraagteken aangezien ze in het verleden enkel bij de dames aantrad.

Teambaas Dennis (20 j :-)  ),zal zich af en toe als de zon schijnt ook wel eens op de motor begeven. Doel plezier maken.

Pitbike en downhill piloot Clayde Van Steenwinkel (30 j) zal te zien zijn in de outfit van het team.

Werner berkvens zal ook  te zien zijn in de outfit , hij treed aan bij de experten in Lille. Doel podium .

KD Donckers mx team wil volgende mensen bedanken

KD interieur , Donckers vloer en tegelwerken , Kawasaki MX Top Shop , Chapewerken Peter Willems , LSP , Luyten import , Diels en zoon , Denicol , broodjes Knabbel , WLM Design , Shock Therapy , V2S , upya , KD bouw , van erum bvba , LSA , DT1 , SJ-pics .