MX World

29/10/2019 18:46 - geplaatst door Stingray

Het aftellen kan beginnen tot aan vrijdag 8 november a.s. Om 20.00uur gaan dan de deuren van Club El Sombrero open voor de MX After Season Party 2019.
Inmiddels staat de teller van aanwezige kampioenen tijdens de MX After Season Party 2019 reeds op 50. De kampioenen van de MCLB, VLM, KNMV, MON, BMB, FIM én IMBA zijn er weer graag bij. In de laatste dagen naar het evenement toe zullen we steeds meer namen van de aanwezige coureurs bekend maken. We mogen alvast melden dat GP rijders, Etienne Bax, Roan van de Moosdijk en Henry Jacobi hun titels in stijl komen vieren.

MXWORLD.BE mag twee vrijkaarten weggeven. Stuur een mailtje naar leon.van.gestel@telenet.be en wij zullen de winnaar uitloten. De kaarten zullen klaar liggen aan de entree.

Meer info. Lees verder onder Thor.

Naast de spetterende huldigingen en de leukste DJ’s is er dit jaar ook wat nieuws. Naast de challenge om wie het snelste 3 frikandellen speciaal kan eten doen we ook de challenge om wie het snelste 1 pul bier leeg kan drinken. (1 liter). Dit alles live op het podium. Wie van jouw vrienden kan dit winnen?

Praktische info: Vrijdag 8 november - Aanvang incl. Happy Hour vanaf 20.00uur - Adres: Club El Sombrero, Wilhelminalaan 71, Reusel, Nederland.
Gratis super gaaf t-shirt voor de eerste bezoekers waarmee je 2 voor de prijs van 1 krijgt aan de bar tijdens de happy-hours gedurende de avond.
Entree: iedereen welkom vanaf 16 jaar.

Jonger enkel op vooraanmelding én onder begeleiding van de ouders. € 10,- pp.