MX World

05/12/2019 19:51 - geplaatst door Stingray

Het is KTM blijkbaar menens met GasGas. Eerder werd bekend gemaakt dat Standing Construct (Coldenhoff - Monticelli) zouden uitkomen met motoren gelabeld als GasGas.  Vandaag werd bekend gemaakt dat DIGA PROCROSS (niet te verwarren met het Belgische Diga KTM Junior Racing Team) eveneens met GasGas zullen uitkomen in de MX2 klasse. Ze zullen dat gaan doen met Jeremy Sidow en de revelatie van afgelopen seizoen Simon Längenfelder.

Twee jonge rijders waarvan de 19-jarige Sydow zesde werd in de EMX250 en in Letland op het podium stond. Daarnaast behaalde Längenfelder de derde plaats in de EMX125, en scoorde zelfs zeven top drie plaatsen. Voor deze laatste is het toch best wel een grote stap.

Ondertussen kijken we reikhalzend uit naar de eerste rijdende GasGas......