MX World

07/12/2019 11:30 - geplaatst door Stingray

Vrijdag maakte het Red Bull KTM Factory team bekend dat Marvin Musquin onder het mes moet voor een operatie aan het been. Hij zal wellicht niet kunnen deelnemen aan het wenkende SX-seizoen. Musquin liep de blessure op bij een  training op het KTM circuit in Corona (Californië), na een foute sprong. 

Musquin is naar Frankrijk gereisd waar hij met succes werd geopereerd aan de linker knie. Hij zal nu een intense revalidatie volgen.

Musquin: "Het komt hard aan, dit teleurstellende nieuwe. Ik was al zo gelukkig dat ik terug op de motor zat na mijn blessure op het einde van het outdoor seizoen. Ik begon te trainen voor de SX. Bij het trainen sprong ik te ver met een grote impact op mijn benen bij het landen. Hierdoor kwetst ik mijn linker knie. Ik werd onderzocht door diverse artsen, maar uiteindelijk bleek een operatie noodzakelijk."