MX World

04/08/2020 15:47 - geplaatst door Stingray

Wie in Nismes wil crossen - een van de weinige officiële gelegenheden tot nog toe - leest best onderstaande tekst. Vooral rijders van JMS/VLM!

Na overleg met de JMS/VLM federaties kreeg BMB de bevestiging dat rijders in het bezit van een JMS/VLM Motorcross jaarvergunning 2020 kunnen deelnemen aan de BMB Motorcross wedstrijd in Nismes op 30 augustus a.s. Het is de enige nog overblijvende motorcross wedstrijd in België waaraan je in deze corona tijden nog kan deelnemen! Bovendien is het circuit van Nismes een ex-GP en MX der Naties circuit, een unieke gelegenheid om er eens te kunnen rijden in wedstrijdverband!

Lees verder onder Thor.

De JMS/VLM jaarvergunningen zijn dus geldig voor deze wedstrijd.

De inschrijvingen verlopen via een elektronisch inschrijvingsformulier gepubliceerd op de BMB website. Als je nog een account hebt op de BMB website, dien je je eerst te registreren om toegang te hebben tot het formulier. Vervolgens vul je de ontbrekende gegevens aan. Je kiest als federatie JMS/VLM en de JMS/VLM vergunning. Je kiest vrij in welke categorie je wil uitkomen (uitgezonderd de FPCNA categorieën die voorbehouden zijn aan FPCNA vergunninghouders).

Op het programma van deze wedstrijd :

· • 1 training en 3 wedstrijdreeksen 65cc / 85cc

· • 1 training en 3 wedstrijdreeksen Beloften 125cc

· • 1 training en 3 wedstrijdreeksen 250cc (Inters, Nationalen, Seniors, Juniors),

· • 1 training en 3 wedstrijdreeksen 500cc (Inters, Nationalen, Seniors, Juniors),

· • 1 training en 2 wedstrijdreeksen FPCNA Amateurs A

· • 1 trainingssessie en 2 wedstrijdreeksen FPCNA Amateurs B

· • 1 trainingssessie en 2 wedstrijdreeksen Recreanten & BEX BMB

Het BMB prijzenbarema per reeks is van toepassing en ook JMS/VLM vergunninghouders komen hiervoor in aanmerking. (zie pagina 14 reglement Motorcross 2020)

Het organisatieprotocol tegen de verspreiding van het Covid19-virus zorgt uiteraard voor extra maatregelen. Het aantal toeschouwers en deelnemers is beperkt en de plaatsen moeten vooraf gereserveerd worden.

De inschrijfprijs bedraagt 100 EUR en geeft recht op deelname en toegang van de piloot maar ook de toegang van 3 begeleiders, t.t.z. 4 personen in totaal. Op het inschrijvingsformulier word je gevraagd om de naam en telnr. (GSM) in te vullen van de verantwoordelijke. Enkel hij/zij mag de toegangsdocumenten komen ophalen op het welcome center.

Opgelet: de inschrijvingen worden afgesloten op 15 augustus!

Uiteraard worden in geval van annulering, wat niemand wenst, de reeds betaalde inschrijvingsbedragen volledig teruggestort.

Als je als toeschouwer dit evenement wilt bijwonen en je bent niet een van de begeleiders van een piloot, neem dan contact op met AMC Eau Noire Nismes (Claude Danis) via e-mail (cl.dan@skynet.be) of tel op 060/311684 om je plaats te reserveren.

Om toegang te krijgen tot het circuit moet elke persoon (rijders en assistenten, officials, toeschouwers) in het bezit zijn van een mondmasker. Dit moet ALTIJD worden gedragen behalve wanneer je je op het circuit begeeft of zittend aan een tafel met een drankje. Toegang wordt geweigerd aan degenen die er geen hebben. Geen mondmasker = geen motorcross!

Info en inschrijvingsformulier, klik hier: https://fmb-bmb.be/nl/mx_event/cbbk-motocross

Een timing zal worden gepubliceerd op de BMB website na afsluiting van de inschrijvingen.