MX World

04/08/2020 17:47 - geplaatst door Stingray

Enkele dagen geleden schreven we dat er vluchten naar Letland waren afgeschaft. Dat bepaalde teams al kozen om over de weg te reizen naar Kegums.  Maar tegelijkertijd wisten enkele teamchefs ons te melden dat ze nog wel per vliegtuig naar Letland konden. Weliswaar soms met  een aangepaste heen- en terugvlucht.

Vandaag bezorgde een door ons volledig vertrouwde bron het nieuws dat er een nieuw probleem op duikt. Belgen, Fransen en Spanjaarden mogen blijkbaar de boot naar Litouwen niet op. En het vermoeden bestaat - nog niet bevestigd - dat over de weg hetzelfde principe zal gehanteerd worden.

Nu wordt het toch stillekes aan tijd dat Kristers Sergis zijn hoogste relaties aan spreekt. De drie nationaliteiten hebben zich toch verzekerd van een attest inzake een negatieve Covid-19 test. Bovendien wil ook geen enkel crosser het risico lopend at er een besmet persoon in zijn entourage mee reist.

Ik hoop dat het allemaal nog in orde komt. Tenzij dat er ook hier een aanreisverbod Arendonk-Vilvoorde aan zit te komen.