MX World

05/08/2020 14:44 - geplaatst door Stingray

Freddy Verherstraeten mag dan niet al te groot van gestalte zijn, maar in het MX-wereldje is hij een hele grote. Freddy tekent voor zowat alle SX-banen in Europa, en maakt grotendeels ook de dienst uit bij Infront, het bedrijf dat Youthstream over nam. Ook bij Youthstream was Freddy  al betrokken bij de aanleg van vele banen, zelfs in de verre Aziatische MXGP.

Hij raakte op tijd in Kegums en stuurde ons vandaag de foto's door van de baan daar; Nog niet afgewerkt, mar Freddy en zijn crew hebben nog twee  volle dagen om de baan gereed te maken om ze zondagavond te prepareren voor de woensdag-GP. en daarna voor de tweede zondagse race.

In Kegums is veel regen gevallen, maar het is er nu mooi weer en dat voorspellen ze ook voor het weekeinde.

Onder Thor een fotoserie - made by Freddy - over de werkzaamheden op de baan.