MX World

19/10/2020 12:56 - geplaatst door Stingray

Jorge Prado en Antonio Cairoli, de twee KTM-toppers reden min of meer een thuiswedstrijd. Voor de Spanjaard pakte dat goed uit, Cairoli zit momenteel in een dipje. Maar met hem weet je nooit. Vervolg op woensdag.

Verder lezen en kijken (croedits: ) onder Thor.



Jorge Prado: “Het was een positieve dag. De baan was erg ruig en het was goed wennen aan de omstandigheden, want we hebben hier nog twee ronden te gaan. We hebben ook enkele verbeteringen aan de fiets aangebracht, dus dat was handig. Ik had een perfecte start in de tweede manche en werd in een goede positie gepasseerd door Seewer. Ik reed sterk om er zeker van te zijn dat ik een 4e plaats kreeg en de 3e overall. En dat bleek realistisch. Ik ben erg blij dat ik 3e sta in het kampioenschap. Ik maak nog steeds vorderingen."

Tony Cairoli: “We hadden hier een beter resultaat verwacht. We hebben in het verleden een aantal goede races gehad, dus ik ben een beetje teleurgesteld. Opnieuw worstelden ik met de tijdstraining. In de start werd ik telkens naar buiten geduwd en belandde ik buiten de top tien. In de eerste manche crashte ik zelfs in de eerste ronde. Ik kwam terug naar de 13e, maar dat is zeker niet wat ik kan op deze baan. In de tweede manche keek ik op de rug van Gautier Paulin en we hadden een goed ritme. Ik eindigde als 6e maar ik wil veel dichter bij het podium staan. We moeten zien wat we kunnen verbeteren voor woensdag. "