MX World

21/10/2020 08:47 - geplaatst door Stingray

Over het verhaal van Glenn Coldenhoff verwijzen we U door naar het specifieke artikel afkomstig van zijn fanclub. Ivo Monticelli kon het verlies van zijn teamgenoot niet opvangen.  Wel liet Isaak Gifting zich andermaal opmerken in de MX2.

Tekst en foto'os van   onder Thor.

Isak Gifting: “Een heel goede dag voor mij. In de eerste race bleef ik soepel en probeerde ik mijn fouten te minimaliseren. Ik wist dat ik in een goede positie zat en heb hard gewerkt voor dat resultaat. Ik hoopte hetzelfde in de tweede, maar ik gleed uit in de eerste bocht en crashte. Ik had een geweldige start en werd misschien derde of vierde, dus het was frustrerend. Ik had echter het gevoel dat mijn rijstijl veel beter was dan de eerste race en daar was ik nog meer tevreden over! De achtste plaats vanaf de 34e positie was geweldig voor mij. Nu moet ik gewoon herstellen en woensdag weer gaan! "

Michael Sandner: “Het was vandaag moeilijk. Drie grote fouten in de eerste race en in de tweede manche had ik een technisch probleem dat jammer was. Ik ben gezond en het is nog maar een paar dagen tot de volgende race, dus ik hoop daar dingen om te keren en meer punten te scoren. "

Ivo Monticelli: “Het was leuk om een ​​race dicht bij de teamwerkplaats te hebben en ergens waar we veel rijden, dus we wisten wat nodig was voor de race van vandaag, we hadden er vertrouwen in. Helaas maakte ik een grote crash in de eerste race in de eerste bocht. Ik stond snel op, schoof op naar de 15e plaats, maar toen crashte ik met Cairoli op de waves. Ik voelde me geweldig in race twee. Helaas, weer een val bij de start. Maar ik raakte in een goed ritme en hield mijn focus. Ik zat diep in het peloton, maar stootte door tot de 11de plaats. Wat echt goed was. Mijn fiets en mijn conditie zijn erg goed, dus ik streef naar een betere start op woensdag. "