MX World

28/07/2021 08:15 - geplaatst door Stingray

De uitstap naar de Oosterbergen in Tessenderlo op 07 - 08 augustus 2021 is de volgende in de rij. Een vervolg van de wedstrijd te Middelkerke kondigt zich aan en in de bosomgeving van de Oosterbergen is dit het ideale scenario. Alles zal in gereedheid gebracht worden om samen met de FPCNA federatie er een prachtige uitstap en weekend van te maken. ...

Zaterdag inschrijven voor de jeugd van 8.15 tot 9.45 uur in de feesttent, de quad-rijders vanaf 11.30 tot 12.00 uur op de jurywagen (dagvergunning toegelaten). Op zondagmorgen schrijven we voor deze wedstrijd in vanaf 7.00 uur tot 9.00 uur (dagvergunning toegelaten). Na officiële oefeningen nemen we een aanvang met de reeksen omstreeks de klok van 10.25 uur en barsten de confrontatie los ... De GPS-coördinaten om u te leiden naar het circuit zijn: Oosterbergen. Wij geven afspraak op 7 en 8 augustus te Tessenderlo en zien elkaar daar voor een spannende strijd binnen onze verschillende categorieën.