MX World

17/10/2021 18:57 - geplaatst door Stingray

Niet alle VLM-ers hadden de verplaatsing naar Nismes gemaakt. Zo stonden er dan slechts 12 Inters aan de start. De overige reeksen waren best wel goed gevuld. Een schitterend parcours volstaat dus blijkbaar niet meer om de Limburgse en Antwerpse rijders uit hun comfortzone te halen. Over de mooie en spectaculaire omloop waren de deelnemers wel te spreken.

Maar na het raadplegen van de uitslag op Speedhive en een gesprek met de vermeende winnaar kom ik er niet uit hoe de vork aan de steel zit. 

Voor Speedhive won Jordi Van Mieghem de race dank zijn een derde plaats achter Pako Destercq en Kevin Van Geldorp, gevolgd door de reekszege in de tweede koers. Ditmaal voor.... Pako Destercq. Dan denk je: Destercq 47 punten,  Jordi 45 punten. Alleen  is dit rekensommetje digitaal niet juist. We belden met iemand uit de kring van Jordi en Arno, en die gaven  me hetzelfde verhaal en ze wisten dus ook niet echt of de uitslag wel juist was. Over de kampioenschappen blijven we dus ook op de vlakte. Morgen brengt allicht raad. Tot nader order is Jordi Van Mieghem de winnaar........

Ik wilde een persoonlijke toets toe voegen, maar ik laat het.