MX World

06/08/2022 16:46 - geplaatst door Stingray

De holeshot was voor Jeremy Seewer, maar die werd onmiddellijk gecounterd door de Honda tandem Mitch Evans/Tim Gajser. De baas liet zijn ploegmakker voorop rijden Iedereen haastte zich om mee te zijn en dat had gevolgen. Pauls Jonass werd in de kant gereden, en zou later nog twee keer 'struikelen'. Ondertussen werd er een behoorlijk koersverhaal geschreven. Calvin Vlaanderen zat op drie, voor Seewer, verderop nog Glenn Coldenhof, Fernandez, Febvre en Ruben Fernandeze. Die werd zwaar aangevallen, en het leek er zelfs op dat hij zijn MX2 gewoonte - in de weg rijden - terug op nam. Tot de blauwe garde Renaux en een sterke Valentin Guillod het welletjes vonden en hem klemvast zetten door het links of rechts te passeren. Seewer verzwakte en moest Febvre en Prado nog laat laten voorgaan. Maar hij bleef wel uit de greep van Coldenhoff. Jeremy Van Horebeek werd elfde, en Brent Van doninck sloot af als veertiende. Morgen allemaal live te zien op Playsports. En naar het schijnt is er voor ons morgen een verrassing voorzien. U ziet maar.