MX World

20/07/2014 10:51 - geplaatst door Marcel Dirks

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren het Team Motorhomes Dirk Hofman -Kenny Roelandt-Vrienden en Haircosmetics Carin de jaarlijkse Trofee van de Westkust op het spectaculaire en meest technische circuit langs de Fleriskotstraat in MIDDELKERKE. Hieronder het programma en de nodige info :
Iedereen is reeds hartelijk welkom op zaterdag 19 juli VANAF 09.00 uur 's morgens wanneer het rennerspark wordt geopend. Vroeger kan niet daar de organisatoren moeten rekening houden met het plaatselijke campingdecreet. 's Avonds in de gezellige en grote feesttent is er een spectaculaire TRAVESTIESHOW. Thor it voor meer over de Trofee van de Westkust

Op zondag 20 juli organiseert de VJMO-federatie haar 22e wedstrijd van... het seizoen met het volledig jeugdprogramma en proeven voor het BK voor alle categorieën.Opgelet : ALLE jeugdpiloten zijn van harte welkom!
Daarnaast komen er opnieuw 4 extra reeksen bij voor PITBIKES en BROMMERS. Voor inschrijvingen en uurrooster zie www.mclb-vjmo.be. Na de huldiging in de feesttent is er het overbekende MOSSELFESTIJN en muziek en ambiance met DJ Mario van 't Hek.

De hoofdschotel van het weekend is natuurlijk op maandag 21 juli (Nationale Feestdag) met de 22e MCLB-wedstrijd van het seizoen met proeven voor Amateurs-Experten , Quads , Nationalen, Internationalen en Zijspannen. De kers op de taart is natuurlijk de JONGERENFINALE die open staat voor de top 6 van het eindklassement bij de beloften, nieuwelingen,juniors, nationalen en Inters met de maximum leeftijd van 21 JAAR (geen 22 jaar op 21 juli) ; daarnaast kunnen de organisatoren nog enkele wildcards uitdelen.

Voor de inschrijvingen en het programma : www.mclb-vjmo.be - links kalender & uurrooster.

De omloop is bijna 2 km lang , opnieuw hertekend , alle oude springbergen zijn weggenomen en opnieuw aangelegd met een 10-tal in het totaal , kombochten enz..

Gratis inkom voor jeugd tot 15 jaar en alle inwoners van MIDDELKERKE.
Spanning, spektakel en ambiance in zomerse omstndigheden ! Wees erbij!