MX World

15/07/2014 19:09 - geplaatst door Marcel Dirks

Tracteer jezelf op een unieke shoppingervaring en bezoek de vernieuwde 24MX.be! Dankzij een stevige facelift die vorig week werd doorgevoerd, kreeg Belgiës toonaangevende online MX shop een hele reeks nieuwe functies en verbeteringen. Zoeken naar de MX producten die jij wil, was nog nooit zo eenvoudig!
Met keuze uit meer dan 1 miljoen MX producten, ongeëvenaarde  filter- en zoekopties plaatst 24MX.be jouw wensen centraal... Thor it voor meer over de vernieuwde website van 24MX.be

Makkelijk en logisch navigeren door de productcategorieën
- Zoek op jouw favoriete merken
- Zoek in de MX-Outlet naar specifieke producten en merken   Zoek op jouw maat
- Filter voor de meest populaire, goedkoopste of duurste producten Hoe je 24mx.be ook bezoekt de site ziet er altijd strak uit en is vlot te navigeren dankzij de responsive layout. Of je nu surft via een smartphone, tablet of de allergrootste schermgrootte, bij 24MX.be zit je goed.

Dankzij de verzamelde categorisering voor jouw motor, merkpagina’s en de Outlet, kan je voortaan shoppen als een pro! Het is trouwens niet alleen eenvoudiger om te vinden wat je zoekt. De voornaamste info voor elk product is super klaar en duidelijk gepresenteerd en ook de productfoto’s werden groter. In één oogopslag zie je het product, de prijs en het voorraadniveau. Het stersymbool linksboven geeft je de mogelijkheid om een product op te slagen in jouw persoonlijke Favorieten map. Onder ‘Mijn Motoren’ kan je jouw persoonlijke motor(en) toevoegen zodat je producten krijgt te zien die passen. Het nieuwe 100% symbool geeft duidelijk aan dat het product past op jouw crossmotor. Meer zelfs, het 100% symbool garandeert dat het product geschikt is. 24MX laat je gratis inruilen als dit niet het geval is.