MX World

29/05/2014 17:43 - geplaatst door Marcel Dirks

Voor de street én offroad modellen

De ''Throttle Cam Grip'' heeft drie verschillende draaischijven met elk een andere verhouding. De gasrespons kan hierbij dusdanig aangepast worden naar uw persoonlijke voorkeur. Hoe werkt dat dan en wat is het voordeel? Thor it voor meer info over dit systeem

De originele gashendel is rond (waar de kabel in ligt), als u gas geeft zal de gasschuif of klep ook dus ook met dezelfde snelheid van positie veranderen. De ''Throttle Cam Grip'' set is voorzien van drie verschillende schijven welke alle een verschillende vorm hebben en allemaal resulteren in een andere afstelling van de gasrespons.
Bijvoorbeeld als u de gashendel tot de helft open draait, de gasschuif/klep langzamer van positie veranderd en daarboven weer sneller van positie veranderd. Dit heeft als gevolg dat de motor een stuk minder zenuwachtig is als u langzaam rijdt en hij in hogere toeren juist weer sneller reageert. Maar ook omgekeerd met gebruik van een andere schijf, dat de positie van de gasschuif/klep juist onderin sneller van positie veranderd en de motor juist zenuwachtig/fel reageert. Set word geleverd met drie verschillende ''throttle discs'' welke alle een ander karakter hebben, zodat u de motor precies kunt afstemmen op de circuit/straat condities en uw persoonlijke voorkeur.

Online te vinden bij KTM-shop.nl Offroad system >> KLIK HIER Street system >> KLIK HIER