MX World

16/01/2014 19:40 - geplaatst door Marcel Dirks

Gunther Ghysels zal na een seizoen hoofdzakelijk in Frankrijk te hebben gereden, opnieuw volledig uitkomen in de BMB wedstrijden. Deze wedstrijden zullen aangevuld worden met Franse wedstrijden en enkele internationale wedstrijden.   Thor voor meer  

"2013 startte dramatisch door een complexe schouderblessure die me bijna 3 maand buiten strijd hield. In het begin van de zomer viel ik dan m'n schouder uit de kom en eind augustus eindigde het seizoen al met een sleutelbeenbreuk. Desondanks heb ik toch een aantal wedstrijden kunnen winnen en heb ik ondanks mijn blessures een goed gevoel overgehouden aan 2013.

Normaal gezien was er opnieuw een hoofdzakelijk Frans programma voorzien maar die overeenkomst is op het laatste moment toch afgesprongen. We waren al vrij laat op dat moment en ik was dan ook zeer tevreden dat ik een mooi voorstel kreeg van kawasaki. Het voorstel is tot stand gekomen door imput van Kawasaki Benelux, motorshop Desmet en MC mikkola.

Ik zal de volledige BMB kalender rijden aangevuld met Franse wedstrijden en wat overschiet met wedstrijden in de amateurbonden.

De bedoeling was om 1-2 GPs te rijden als beloning voor het halen van de 110% regel in tijdens de GP van Engeland maar ik heb hieromtrent nog geen verdere info verkregen dus het wordt afwachten wat er uit de bus komt.   Ik wil MC mikkola bedanken voor hun flexibiliteit en steun, Kawasaki Benelux, motorshop Desmet, CKP, Tuinhuisjes Decock Ivo, Alias kleding, Lazer Helmen, Scott brillen, Monster energy, Barta suspension, FN printing, Silkolene, bve training, mijn ouders, en supporters. "