MX World

14/01/2014 19:33 - geplaatst door Marcel Dirks

Inmiddels is de gehele website van KTM-shop.nl vernieuwd zodat deze nu ook toepasbaar is op uw tablet, smartphone, laptop en computer.
Deze enorme aanpassing zorgt ervoor dat het systeem zichzelf aanpast aan het besturingssysteem van de hardware waarmee u de website opent , waardoor deze altijd optimaal getoond wordt. Hierbij staat snelheid en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Thor it voor meer of surf meteen naar www.ktm-shop.nl om de site te bekijken

Tevens hebben wij ons betalingssysteem ge-upgrade waardoor met name de buitenlandse betalingen geoptimaliseerd en versneld zijn. Mistercash is een snelle veilige en betrouwbare manier van betalen in België. Door het aanbrengen van dit systeem worden de Belgische betalingen sneller verwerkt en kunnen de orders sneller verzonden worden.
  Gelijktijdig aan de aanpassingen aan de webshop is ook het assortiment opnieuw aangevuld met nieuwe artikelen uit onlangs beschikbaar gekomen 2014 collecties.
  Ook voor de prijsbewuste koper hebben wij een nieuwe “tool” aangebracht in de vorm van een prijs selector , hiermee kunt u afhankelijk van uw budget alle beschikbare producten in één overzicht laten tonen. Kortom voldoende redenen om de vernieuwde webshop eens te bezoeken !! www.ktm-shop.nl