MX World

31/07/2013 18:41 - geplaatst door Marcel Dirks

Op zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2013  is er motorcross in Volkegem. Het circuit ligt op het prachtige heuvellachtige terrein in het hartje van de Vlaamse Ardennen.
Op zaterdag rijden de jeugdreeksen en de pitbikes alsook de brommerreeksen hun wedstrijden en ook de dames staan op het programma in Volkegem. 's Avonds is er een eetfestijn en op zondag wordt het reguliere MCLB-programma afgewerkt met zijspannen en vrijetijdsrijders....   Meer info: klik op "Thor"

Podium voor de eerste 3 brommers, voor de eerste 3 pitbikes, voor de eerste 3 DAMES! Podium voor de 3 best/ zotst  verklede.   Iedereen kan deelnemen . inschrijving : de dag zelf .   zaterdagavond  3/08  :eetfestijn in de grote feesttent . Gerookte boerenhesp met groenten en frietjes of brood .   of  ballekes in tomatensaus  met frietjes  à slechts  10 € per persoon . Kaarten te verkrijgen op het nr 0493/606062. of op de mclb bij Greg Demeulemeester # 2 beloften .   zondag 4 aug . : 24 reeksen spanning en spektakel incl . zijspannen . ook vrijetijdsrijders van harte welkom op het prachtige circuit . ook podium voor de vrijetijdsrijders .