MX World

20/04/2013 06:19 - geplaatst door Marcel Dirks

MX Deals is inmiddels drie weken online en vele bestellingen verder! Wegens dit succes hebben zij het assortiment, nu al, met 2 nieuwe merken en 3 nieuwe productlijnen uitgebreid. Ben je op zoek naar nieuwe (MX) kleding, bescherming of gereedschap? Bekijk dan hieronder de nieuwste aanwinsten van MX Deals die allemaal - heel even - een ereplaats verdienen. Klik hier voor meer over de nieuwe producten bij Mx-Deals

  MX Deals blijft groeien: nieuwe merken, nieuwe producten MX Deals is inmiddels drie weken online en vele bestellingen verder! Wegens dit succes hebben zij het assortiment, nu al, met 2 nieuwe merken en 3 nieuwe productlijnen uitgebreid. Ben je op zoek naar nieuwe (MX) kleding, bescherming of gereedschap? Bekijk dan hieronder de nieuwste aanwinsten van MX Deals die allemaal - heel even - een ereplaats verdienen. MX Deals nieuwste producten voor jou in het kort: Risk Racing gereedschap Matrix gereedschap Oakley zonnebrillen 100% crossbrillen One Industries Streetwear   Lees hieronder verder om de producten te bekijken. OAKLEY ZONNEBRILLEN
Summer is up, be cool! Ben jij ook toe aan een nieuwe zonnebril? Of het nu om een sportieve, klassieke of hippe zonnebril gaat, MX Deals heeft ze voor jou! Alle Oakley zonnebrillen zijn voorzien van een origineel Oakley lichtgewicht frame die 100% UV protectie bieden en goed zicht bieden onder alle omstandigheden! Check hieronder de kleine wonderen van Oakley.
http://mx-deals.nl/zonnebrillen/oakley-2026723651 100% CROSSBRILLEN LENTE-EDITIE
Zoals MX Deals bij de Oakley Airbrake ook al had bewezen, zijn ze wederom de eerste in Nederland die een volledig nieuwe lijn crossbrillen verkopen: de volledige 100% crossbrillen lente-editie.  Zowel de Racecraft, Accuri als de Strata functioneren goed, zitten lekker, zien er mooi uit én zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Koop hem nu bij MX Deals en je bent de eerste in Nederland die met deze bril kan pronken!
http://mx-deals.nl/mx-brillen/100 ONE INDUSTRIES STREETWEAR
One Industries heeft een nieuwe stijlvolle, krachtige en unieke streetwear lijn op de markt gebracht. Vanaf nu kan iedereen in de motorcross er op hun best uitzien, zowel op het podium als in een race of op het trainingsparcours. Dit alles tegen een eerlijke prijs! Check de t-shirts, truien, petten en mutsen die jou nog hipper dan hip maken!
http://mx-deals.nl/mx-kleding-volwassenen/one-industries RISK RACING (NIEUW MERK)
Risk Racing is een motorcross bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van innovatieve en functionele producten en oplossingen, getest door professionals. MX Deals heeft voor u een aantal nieuwe producten van Risk Racing welke goed van pas komen in uw garage, onderweg, of op het circuit. Bekijk hieronder het aanbod aan speciale verlichting, starthekken, motorstandaarden en meer.
http://mx-deals.nl/motocross-uitrusting-en-items/risk-racing-artikelen MATRIX CONCEPTS (NIEUW MERK)
Matrix concepts is een toonaangevend merk voor producten in je garage en op het circuit. Ze leveren spanbanden, gereedschapskisten, motorstandaarden en nog veel meer. Bekijk hieronder ons assortiment.
http://mx-deals.nl/matrix-concepts-nl