MX World

11/11/2012 19:01 - geplaatst door Marcel Dirks

Het seizoen is nog maar net achter de rug maar achter de schermen word alles alweer in gereedheid gebracht voor het nieuwe seizoen. Op forums werd er al druk gespeculeerd wie met wat of waar gaat rijden en vaak weten buitenstaanders het dikwijls beter dan de piloten zelf.
VLM inter Jelle Grade heeft zijn zaakjes al netjes voor elkaar voor het nieuwe seizoen in 2013 .
Jelle heeft ook enkele nieuwe sponsors die hij dan ook even wil voorstellen. Thor it voor meer hierover

Jelle Grade blijft KTM rijden en heeft daarvoor een nieuwe materiaalsponsor gevonden. In 2013 kan Grade rekenen op de steun van de grootste KTM dealer van de Benelux met name DAM Racing uit Hoeselt. DAM Racing staat met hun meer dan 20 jaar ervaring in KTM motortechniek garant voor een zeer goede service.
Aan de Industrielaan 36 in Hoeselt kan u terecht voor alles wat nodig is om u gemotoriseerde droom waar te maken . Neem een kijkje op hun site www.dam-racing.be

Ook is Grade tot een akkoord gekomen met Soleco uit Opglabeek. Zij zijn als sponsor al actief in meerdere sporten en zo ook kan Grade voor 2013 op hun steun rekenen. Bij Soleco kan u terecht voor de distributie,installatie en onderhoud van zonnepaneelinstallaties zowel voor particulieren en (landbouw) bedrijven.
Hun groot klantenbestand bestaat uit uiterst tevreden klanten. Op hun site www.soleco.be vind u uitgebreide informatie over dit dynamische bedrijf.

Ook Yellow Construct zal in 2013 hun steun toevertrouwen aan Grade.

Verder kan Grade weer op de steun rekenen van DWD - Dominic Verhuur - Corthout Beton - HGS uitlaten - Tallon - Pro-Grip - Fro system - DT1 Airfilters

Jelle Grade dankt al zijn sponsors voor het vertrouwen dat zij in hem stellen want het seizoen 2012 liep niet van een leien dakje.

Jelle Grade : Ik heb in 2012 een verkeerde motor keuze gemaakt door met de 350 cc aan te treden. Daarom zal ik in 2013 aantreden met de KTM 450cc. Die ligt mij veel beter.
Mijn wedstrijdkalender zal vooral bestaan uit VLM wedstrijden en IMBA wedstrijden en ik zal ook enkele mooie BMB wedstrijden meepikken.
Ook zal ik weer kunnen rekenen op mijn vaste crue van monteurs en begeleiders. Mijn mekaniekers Mark Bogemans en Eric van Vugt zijn geen onbekenden in de MX wereld en hebben zelf ook heel wat mooie resultaten op hun palmares staan en zo kan ik ook veel meepikken van hun ervaringen in de sport.
Mijn trainer Frans Pelgrims zal mij weer klaarstomen om er in 2013 weer te staan. Verder kan ik ook als begeleider naast het circuit rekenen op nog een andere bekende uit de mx historie met name Rudy Wilberts. Met deze crew van mensen is het fijn samen werken en zij zorgen ervoor dat alles netjes voor elkaar is . Ook mijn supporters wil ik bedanken voor hun suport .