MX World

09/11/2012 16:37 - geplaatst door Marcel Dirks

Net zoals vorig jaar stelt Mc Lille haar circuit weer ter beschikking van de Mx ladies.  Een trainingsdag uitsluitend voor dames, ervaren en onervaren, alle leeftijden en type mx bikes welkom. (ook enduro en quads)  Thor it voor meer info.

De ladies worden in 2 klasses verdeeld, aangepast aan hun eigen tempo. Onze mini ladies en de onervaren dames kunnen hun hart ophalen op het kleine circuit. Zij kunnen zich aanmelden voor initiatielessen gegeven door een bloso initiator, dit van 12u to 13u en van 15 u tot 16u.                           Vanaf 14u is WMX Shop aanwezig en kan je een Yamaha 250 4stroke  testen.                                                  LV Motors stelt een KTM 250cc 4stroke ter beschikking, en speciaal voor de jeugdige rijders een KTM 85cc. We hebben op onze Ladies Day zelfs heel wat kampioenen te gast, waaronder niemand minder dan 4 voudig Wereldkampioen en ONK 2012 Kampioen Steffi Laier, 3e in het WMX 2012 Britt Van Der Wekken, Europees en Belgisch Kampioen 2012 Brenda Wagemans, en MON Kampioen  2012 Nicky Van Wordragen. Deze dames geven een signeersessie tijdens d pauze zodat u hen allemaal wat beter kan leren kennen. Natuurlijk zullen ook de Mc Lille Kampioenen Daniëlle Van Kempen en Kim Michielsen present zijn, evenals talrijke fotograven. Om 13u45 is er een groepsfoto met al de aanwezige Mx ladies. We beëindigen de training omstreeks 17u.                                                                                                                 Al de Ladies worden om 17u30 verwacht in de kantine. Zij worden vergast op een aandenken geschonken door Rabbit Racing, uitgereikt door Steffi Laier. Als laatste is er nog de trekking van de aanwezigheidstombola!!! De dames krijgen bij inschrijving allemaal een gratis tombola nummer en maken kans op een mx pak van de aanwezige kampioenen .
Voor de toeschouwers is alles gratis , uitgezonderd de jeneverkes en andere al of niet sterke dranken die men daar kan benutten. Toeschouwers meer dan welkom om te genieten van de ladies op hun stalen ros. Om als Lady deel te nemen aan de trainingsdag betaal je enkel 10 euro.
Je kan vanaf zaterdagavond gratis overnachten op het circuit. Op zondag beginnen we met inschrijven om 10u30, maar dat kan ook op elk moment van de dag.          Trainingen starten vanaf 11u.  Tijdschema in bijlag.                                                                                                                                                      Fun gegarandeerd!!!!
Voor meer informatie: Betty 0473/230494   Elly 0477/476660

Met dank aan volgende sponsers: