MX World

02/11/2012 18:07 - geplaatst door Marcel Dirks

Eerst en vooral willen wij, van Mx477 via deze weg de kampioenen, teams, rijders en allen die ons seizoen hebben doen slagen van harte bedanken!!!
Dankzij jullie doen wij dit nog steeds met heel veel PLEZIER!!!!! 
Ook het team van MX477 zit in aanloop naar het seizoen 2013 zeker niet stil! Na wat puzzel en scrabble werk zijn de sponsor pakketten weer klaar:  Thor it voor meer info  

Er is een pakket van de wereldberoemde Eks-Brand brillen en een pakket van onze ondertussen welgekende Scoyco kleding.    Deze pakketten zijn ook te combineren met de “pump-up” Scorpion Helmen en Jett-Boots. Kortom U kan uw MX OUTFIT samenstellen uit een gevarieerd menu.    De MX477 pakketten zijn beperkt dus snel zijn is de boodschap!    Ook voor teams maken wij een leuke cocktail aan super interessante voorwaarden!!   Kortom ben je amateur of pro wij hebben altijd wel iets naar jullie wens ;)    Voor info stuur een mailtje met jullie gegevens en doelstelling voor 2013 naar info@mx477.be .    MX477 zal in het seizoen 2013 ook weer service bieden op verschillende wedstrijden (WK,BMB,VLM, VBM, UMC, GENK….)   U kan natuurlijk ook steeds terecht op onze website waar u allerlei nieuwtjes, producten en actie’s terugvind tijdens de winterstop periode.   Ook onze facebook pagina wordt dagelijks ge- update.    Wij hebben geen open-deur-dagen maar onze deur staat het hele jaar voor jullie open met de beste prijs-kwaliteit condities!