MX World

27/10/2012 10:55 - geplaatst door Marcel Dirks

Sommigen zullen er al eens van gehoord hebben, anderen dan vveer niet! Maar feit is dat er sinds kort een Belgische imoprteur is voor deze handschoenen. De man achter M.H.D. imoprt is geen onbekende in MX middens. Lees verder en laat je overtuigen van dit nieuvv product. Thor it voor meer info.


Het idee achter NOVIK GLOVES.

Zij hadden het idee om een handschoen onderneming te starten met de focus op design, zonder de grenzen om te passen in de patronen en / of kleuren van broeken of truien combinaties! Ze wilden de rijders de vrijheid van een handschoen bieden met een totaal andere look en stijl van hun race kledij. Maar in ruil een product superieur in kwaliteit en pasvorm bieden voor de rijders.

De Naam Novik

Zo kwamen ze tot het punt waar men een naam nodig heeft voor het bedrijf en om een sterk imago te creëren. Dit was een lang proces! Ze hadden verschillende pagina's van mogelijke namen, maar geen van hen was perfect. Op een dag waren we ons bedrijf aan het beschrijven, en zeiden dat onze ontwerpen zeer innovatief waren, en onze stijl was innovic. Hmmm, innovic. Wij vonden het geluid van dat woord erg goed en besloten om te werken met dat. We stuurden het naar onze ontwerp nerd, en hij kwam terug met Novik GLOVES.

Waarom kiezen voor Novik?

Andy Moens; “De reden waarom M.H.D.import voor Novik Gloves heeft gekozen  is heel simpel, wij hebben gekozen om Novik Gloves te importeren en hier bekend te maken omdat het imago van het bedrijf erg hard overeenstemt met wat wij voor ogen hebben. Een product dat nieuw is hier en kan concurreren met alle andere grote merken.

Doelstelling van Novik Gloves!

Een product dat voor kwaliteit staat en niet voor kwantiteit. Met dat moto ging M.H.D. dan ook van start. VVij mikken op opkomend talent, maar ook resoluut voor iemand die bewust met zijn sport bezig is. Zo hopen wij hen mee naar het volgende niveau te tillen.

Verder gaan wij proberen sommige jeugdrijders op te pikken, evenals sommige rijders die verder in hun carrière zijn en net dat tikkeltje extra aandacht kunnen gebruiken om echt door te breken. Novik Gloves ride day Op Zaterdag 8 December organiseren wij onze eerste Novik gloves ride day , er zal de mogelijk zijn om verschillende handschoenen te testen uit ons gamma.  Waaronder :de Coldwar , de handschoen die ontwikkelt is om je handen warm en droog te houden tijdens de winter! + nog verschillende andere modellen zoals de TEC , SIGNAL en de SV2.

Het zal doorgaan op een van de volgende circuits Lille , Lommel of Olmen


M.H.D.import is verantwoordelijk voor de volgende landen ;

*Belgie
*Frankrijk
*Nederland
*Luxemburg
*Spanje
*Portugal

M.H.D.Import                       
Leopoldstraat 90
2280 Grobbendonk
Belgium
0032/468.200.016
m.h.d.import@telenet.be   Novik Gloves - Sv2 Glove from Jimmy Bowron on Vimeo.