MX World

28/06/2012 17:56 - geplaatst door Marcel Dirks

 Weinigen zullen de naam Brent van Delft kennen, maar deze jeugdige rijder uit Stekene laat bij onze Noorderburen wel erg mooie dingen zien! Thor it voor meer info.
 

Brent van Delft is een 10 jarige knul uit het Oost Vlaamse Stekene die elke week deelneemt aan verschillende wedstrijden in Zeeland . Bij de Axelse club RES staat Brent momenteel 2e in de competitie, maar ook in Vlissingen staat Brent  bij MSV De Uitlaat 2e in de tussenstand. Verder staat hij ook 2e bij de club van MC Rilland . Maar nog beter doet hij het bij de mensen van MC De Sproeier in Wemeldinge daar staat Brent 1ste in het kampioenschap bij de 65 cc grote wielen .

Tijdens de vrije datums hebben we besloten om te kijken bij de KNMV DMX  wedstrijden hoe hij daar voor de bak komt. Tot ieders grote verbazing zal Brent bij de eerstvolgende wedstrijd reeds als kampioen gekroond kunnen worden. Zijn voorsprong is derhalve groot dat hij gewoon moet uitrijden. Later op het jaar zal Brent ook het Open Zeeuws Kampioenschap afwerken.
 
Vanuit bestuur van MSV DE UITLAAT uit Vlissingen is de vraag gekomen of Brent met een wildcard de Zeeuwse eer hoog zou willen houden in het Nederlands Kampioenschap KNMV jeugd. Brent  die vol enthousiasme op deze uitnodiging ingaat zal zijn uiterste best doen om mee vooraan te strijden aanstaande zondag !!!

Afspraak nu zondag 01/07/2012 op het Sloecircuit in Vlissingen om dit Belgische talent aan het werk te zien. Voor volgend seizoen zou Brent graag aan de slag gaan bij de VJMO 85 cc indien de ouders alles in orde kunnen krijgen.